Landwinkel De Diervoort – Wijchen

De specialiteit van Landwinkel De Diervoort is gelijk bij binnenkomst duidelijk: echte boerenkaas. In de kaasmakerij worden dagelijks de heerlijkste boerenkazen gemaakt van de melk van de circa 90 melkkoeien die het bedrijf van de familie Hopman momenteel telt.

Van smeuïg jong tot pittig oud!

U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende kazen: van een lekkere smeuïge jonge of jong belegen kaas tot pittig belegen kaas, er is voor elk wat wils! Naast de naturel kazen jong tot en met oud vindt u bij Landwinkel De Diervoort een groot aantal kruidenkazen – voor als u eens een keer iets anders wilt als hapje of voor op de boterham!

Naast kazen wordt er op De Diervoort ook verse zuivel bereid. Lekkere melk of karnemelk! Fruitige vruchtenyoghurt, kwark… te veel om op te noemen. Al deze producten vindt u natuurlijk in de Landwinkel, samen met een groot assortiment (h)eerlijke producten van collega-boerderijen uit heel Nederland.

Kalfjes aaien

Een bezoek aan Landwinkel De Diervoort is natuurlijk niet compleet zonder een wandeling over het erf. Een bezoekje aan de koeien en de kalfjes is altijd een feest. Op de boerderij bevindt zich ook een speelweide die tijdens de openingstijden van de winkel vrij toegankelijk is voor ouders en kinderen.

Minimaal één keer per jaar wordt er een open dag georganiseerd op onze boerderij. Tijdens zo’n open dag wordt uitleg gegeven over de hele boerderij inclusief de kaasmakerij. Ook de kaasmakerij is op een open dag toegankelijk voor publiek. Komt u ook?

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.diervoort.nl