Weten wat er speelt bij Landwinkel de Bollekens? Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel De Bollekens – Berkel-Enschot

Op een verrassende locatie, namelijk midden in een nieuwbouwwijk, vindt u aan de Enschotsebaan 21a te Berkel-Enschot nog de fraaie boerderij van de familie Bertens. Op het erf bevindt zich Landwinkel De Bollekens. Van oorsprong had familie Bertens een fruitteelt- en vruchtboomteeltbedrijf, waarbij er hoofdzakelijk op een milieubewuste manier appels en peren werden geteeld. Op het erf van familie Bertens en in de Landwinkel proeft u nog steeds de sfeer van het boerenleven!

Verse gesneden groenten en rauwkostsalades

In de Landwinkel vindt u een enorm assortiment aan ambachtelijk bereide streekproducten van boerenbedrijven en ambachtelijke producenten uit heel Nederland. Ook worden er panklare verse groenten gesneden en verrukkelijke rauwkostsalades bereid – ‘lekker makkelijk’!

Gratis lekkere recepten voor ‘vergeten’ groenten

Het groentenassortiment is seizoensgebonden. Bepaalde groenten worden het hele jaar door verkocht, zoals komkommers, tomaten, paprika's, (winter-/was-)penen, prei, verschillende soorten sla, bloemkool, broccoli, rode kool en uien. Ook 'vergeten' groenten liggen in de schappen van Landwinkel De Bollekens, zoals schorseneren, koolraap, pastinaak, pompoen, enzovoorts. Weet u niet hoe u deze kunt bereiden? U kunt gratis de heerlijkste recepten meekrijgen!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.debollekens.nl