Welkom bij Landwinkel de Bikkerhoeve!

Wij zijn Marja en Hendrie Bikker. Naast onze Landwinkel hebben wij een melkgeitenbedrijf met een kaasmakerij. Onze boerderij ligt aan de rand van de Alblasserwaard in het Groene Hart langs het Merwedekanaal.

In 1987 zijn wij begonnen met het melken van geiten en vanaf 1990 maken wij diverse soorten boerengeitenkaas en geitenzuivelproducten. Specialiteit van "De Bikkerhoeve" is onze overheerlijke Caprieta bereid uit 100% geitenkaas. Ook verzorgen wij op afspraak excursies waar u kunt kennismaken met alle facetten van het boerenbedrijf.

Onze geitenkaas en geitenzuivel heeft een pure smaak, is licht verteerbaar en zit boordevol vitamine A. Daarnaast is het voor mensen met een koemelk allergie een bijzonder smakelijk alternatief.

Specialiteit op "De Bikkerhoeve" is de overheerlijke Caprieta bereid uit 100% geitenmelk. Deze wordt volgens origineel Feta recept gemaakt. Caprieta is bijzonder geschikt voor salades en toepasbaar in allerlei gerechten. Wij leveren dit in klein en grootverpakking en in verschillende variaties, bv Feta in pekel, Feta in plantaardige olie met kruiden en Feta in plantaardige olie met olijven.

In de Landwinkel laten we u graag kennis maken met de geitenkaas (jong, jong belegen, belegen en kruiden), geitensmeerkaas (naturel, tuinkruiden, komijn en noot) en geitenmelk en geitenyoghurt van ons bedrijf.

Door het uitwisselen van producten met andere Landwinkels bieden wij naast onze eigen geitenkaas en -zuivel een ruim assortiment ambachtelijke boerderij- en streekproducten.

  • Boerengeitenkaas en boerengeitenzuivel van eigenbedrijf
  • Boerenkaas en boerenzuivel van koeienmelk
  • Ambachtelijke vruchtensappen waaronder medicinaal zwarte bessensap
  • Wijn en pasta´s
  • Verschillende soorten jams
  • Soezie brood en bakmixen
  • Orginele kerst- en cadeaupakketten