Landwinkel De Baeckermat - Westdorpe

Aan de Bernhardstraat 80 te Westdorpe vindt u Landwinkel en Restaurant De Baeckermat van Esther en Judith Baecke.
Het assortiment bestaat uit zowel lokale streekproducten zoals streekkaas, streekbieren en streekvlees (rund, varken, lam, kip en wild) en natuurlijk producten van Landwinkel! Van eigen bodem liggen er Zeeuwse Klei aardappelen in de winkel.

Olifantsgras

Filip Baecke, de broer van Esther en Judith, houdt zich naast de aardappelteelt ook bezig met de teelt van een ander bijzonder gewas, namelijk ‘Miscanthus Giganteus’ – ook wel olifantsgras genoemd. Dit gras kan wel 3,5 tot 4 meter hoog worden! Het is een heel sterk en duurzaam gewas. Na 4 jaar zijn de stengels verhout en worden ze gemaaid en verwerkt tot bijvoorbeeld geperste houten vezelplaten of gebaald verkocht als bodembedekker; net als stro!

Restaurant De Beakermat - proef zelf de smaak van Zeeuwse bodem!

Onder één dak met de Landwinkel bevindt zich het restaurant. De chef-kok maakt heerlijke gerechten van de lekkerste streekproducten. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor een kom koffie met appeltaart om even bij te komen van een fietstocht, of gewoon te genieten van het boerenleven en het gekwetter van de vogels.

Fietsen te huur! Fietsroutes te huur!

Heeft u geen fiets mee? Geen probleem. Bij Landwinkel De Baeckermat kunt u fietsen huren om er lekker mee op uit te trekken - deliverybikes van Batavus om precies te zijn. Leuke, handige fietsen met drie versnellingen. Er kan een goed gevulde picknick in een boerenknapzak gereserveerd en afgehaald worden. Bovendien is er een breed assortiment aan VVV fietskaarten te verkrijgen.

Koop een cadeaupakket via www.destreekpakketwinkel.nl

Wilt u iemand verrassen, bedanken of gewoon een leuk Zeeuws geschenk bezorgen? Kijk dan beslist eens op www.destreekpakketwinkel.nl . U kunt hier zelf een pakketje samenstellen met allerlei landwinkelproducten en andere Zeeuwse lekkernijen en laten bezorgen door heel Europa!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.debaekermat.nl