Landwinkel Castelijn – Rijpwetering

Landwinkel Castelijn ligt aan de Wetering. Wanneer u de brug over ‘de Rip’ oversteekt en de oprijlaan afrijdt, ziet u direct links op het erf de Landwinkel al. Rechts bevinden zich de stallen waarin zo’n 75 melkkoeien en 35 stuks jongvee staan.

Kleine en grote kazen in diverse overheerlijke smaken!

Landwinkel Castelijn staat bekend vanwege de lekkere kleine kaasjes, van 500 gram en 1000 gram. Natuurlijk worden er ook reguliere boerenkazen gemaakt van 16 kg. De kleine en grote kazen worden gemaakt met o.a. fenegriek, pesto, bier, whisky en de nieuwste smaak is saffraan. Saffraan is de kostbaarste specerij ter wereld het “rode” goud, vol met natuurlijke oxidanten!!! De kazen zijn te koop in onze Landwinkel, naast een ruim assortiment ambachtelijke streekproducten van andere boerderijen.

Lekker fietsen en uitrusten op het terras

In de Landwinkel vindt u ook diverse fietsroutes. In de omgeving kunt u namelijk prachtig fietsen. Na een tocht is het prima uitrusten op het terras bij de Landwinkel met een lekker glaasje puur sap of een ijsje! Kinderen kunnen de kalfjes aaien die vlakbij de Landwinkel verblijven en er is een weide met wat kippen.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!