Landwinkel Buitengewoon - Luttenberg

In Luttenberg, aan de Hellendoornseweg 88 vindt u Landwinkel BuitenGewoon. Naast de Landwinkel bestaat het bedrijf van Erwin en Wendy Langkamp ook nog uit een beleefboerderij, zorgboerderij en een avonturentuin! Boerderij Buitengewoon biedt dagbesteding aan jongeren, volwassenen en ouderen, die ieder op hun manier hun steentje bijdragen op het bedrijf.

Melkvee

Op de boerderij worden 70 melkkoeien en 70 stuks jongvee gehouden. Familie Langkamp melkt deze koeien met een melkrobot. Ook de stallen worden schoongehouden door een mestrobot. Bent u benieuwd hoe dat allemaal in z’n werk gaat, maak dan eens een afspraak om een rondleiding bij te wonen! Natuurlijk mag u dan ook een lekker glaasje melk proeven – vers van de koe!

Avonturentuin

Bij Landwinkel BuitenGewoon is in de zomermaanden een fraaie natuurspeeltuin geopend waar kinderen heerlijk in kunnen spelen met natuurlijke elementen.

Ook wonen er konijnen, katten, een hond, kippen, eenden en een pony op de boerderij en die vinden het heel gezellig als u ze even komt bezoeken! Op onze boerderij valt voor groot en klein heel veel te beleven.

Landwinkel

Een oude schuur is omgetoverd tot een prachtige Landwinkel. Hier worden heerlijke ambachtelijke, pure streekproducten verkocht, zoals: rundvlees van eigen koeien, boerenijs, verse zuivel, boerenkaas, houtoven gestookt brood, delicatessen, cadeaupakketten en nog vele andere eerlijke streekproducten. Er zijn ook veel biologische producten verkrijgbaar. Landwinkel Buitengewoon staat voor pure producten zonder extra toevoegingen!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.buitengewoonluttenberg.nl