Weten wat er speelt bij Landwinkel Bij Snoek? Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel Bij Snoek

In Teteringen aan de Zwartedijk 2 vindt u het familiebedrijf van familie Snoek – een prachtige melkveehouderij waar 75 koeien en 40 stuks jongvee worden verzorgd. Wanneer u het erf oprijdt, dan springt direct de ingang van de gezellige Landwinkel van Rob en Irene Snoek in het oog: twee grote, groene openslaande deuren in de schuur rechts van het woonhuis.

IJsboerderij


Naast de Landwinkel is ook de ijsmakerij ingericht. Van de dagverse melk maakt Irene het heerlijkste boerenijs, dat uiteraard ook in de Landwinkel te koop is. Haar roomijs, sorbet en yoghurtijs móet u gewoon geproefd hebben! Door het raam van de ijsmakerij kunt u het hele proces van melk naar ijs volgen.

Even onthaasten!


Op het terras kunt u genieten van uw ijsje, of een kopje koffie of thee met een lekker stuk appeltaart erbij. De kinderen vermaken zich ondertussen in het speeltuintje of met het aaien van de dieren in de kleindierenweide.
Op open dagen kunt u ook een kijkje nemen bij de koeien. Boer Rob vertelt u dan graag alles over het bedrijf en de verzorging en het melken van de koeien. Op de website van Bij Snoek wordt aangegeven wanneer er een open dag zal zijn.

Kijken, proeven en beleven! U komt toch ook?