Weten wat er speelt bij Landwinkel Berkelaarshof? Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel Berkelaarshof - Echt

In Echt is de ruim opgezette Landwinkel Berkelaarshof gevestigd, op het erf van het veelzijdige agrarische bedrijf van de familie Konings. Er wordt zowel aan fruitteelt, akkerbouw en vleesveehouderij gedaan.

Eigen fruit, vers in de winkel!

Op het bedrijf van de familie Konings worden kersen en blauwe bessen geteeld. Tijdens de oogst van juli tot eind augustus zijn die vers in de Landwinkel te verkrijgen, maar ook in de vorm van heerlijk eindproducten! Zo worden de kersen verwerkt tot kersenjam, kersenwijn en kersen op sap. De blauwe bessen worden verwerkt tot bessensap, bessenjam, bessenfruitbeleg, bessenwijn, bessensiroop, bessendessertsaus en bessenlikeur.

Vlees van eigen boerderij

Het rund- en varkensvlees dat in de Landwinkel wordt verkocht is van eigen boerderij. En dat proeft u! Het is mals en vol van smaak. De dieren hebben voldoende ruimte en rust en krijgen een optimale verzorging. Het voer wordt geteeld op de eigen akkers van het bedrijf. Uiteindelijk worden de beste dieren geselecteerd en het vlees wordt op het bedrijf zelf op ambachtelijke verwerkt tot karbonade, biefstuk, braadworst, enzovoorts. Wilt u écht iets bijzonders proeven, dan koopt u de volgens eigen recept gemaakte balkenbrij en boerenleverpastei – om van te watertanden, zo lekker!

Excursies en proeverij

Wanneer u eens een bijzonder uitje wilt, boek dan een rondleiding op het bedrijf van de familie Konings! Groepen van maximaal 20 personen krijgen een uitgebreide rondleiding en natuurlijk kan er naar hartenlust geproefd worden van alle producten die van het bedrijf afkomstig zijn! De passie en het vakmanschap waarmee alle producten gemaakt zijn proeft u direct!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!