Landwinkel Het Lansingerland – Bergschenhoek

In de ‘achtertuin van Ro1erdam’, aan het riviertje ‘De Ro1e’, vindt u de Landwinkel Het Lansingerland van Annigje en Peter Gille. Als u het erf op komt rijden, dan ziet u de Nederlandse vlag al vrolijk wapperen – daar vindt u ingang van de Landwinkel! Hier vindt u niet alleen de (h)eerlijkste streekproducten, maar bijvoorbeeld ook leuke cadeaupakke1en voor elk budget.

Melkveebedrijf

Peter en Annigje hebben een prachKg, modern melkveebedrijf met circa 140 koeien. De koeien staan in een ruime, lichte stal en bijzonder is dat zowel het voeren als het melken door high-tech robots gedaan wordt. En die verse melk? Die kunt u zo uit de tank kopen! Heerlijk om gewoon te drinken of om bijvoorbeeld zelf kaas of yoghurt van te maken!

Zorgboerderij

Het bedrijf is tevens een zorgboerderij. Dagelijks komen er Ken ‘hulpboeren’ en ‘meewerkers’ bij Peter en Annigje om de handen uit de mouwen te steken op de boerderij en in de Landwinkel. Zij helpen u ook graag in de gezellige lunchroom of op het terras.

Maïsdoolhof

Als het weer meewerkt, dan staat er in de zomer weer een groot maisdoolhof – alKjd weer een spannend feest voor de kinderen: heerlijk dwalen! En daarna natuurlijk genieten van iets lekkers uit de Landwinkel, op de terugweg naar huis of gezellig een ijsje eten op het terras!

Nog meer bedrijvigheid

Naast het melkveebedrijf, de Landwinkel, de lunchroom en de zorgboerderij, is er nog veel meer bedrijvigheid op het erf van familie Gille. Wist u dat boerderij Lansingerland ook een officiële trouwlocaKe is? Ook is er een vergaderzaal, een boerderijcamping én een kinderdagopvang aanwezig. Kortom: een prachig en zeer veelzijdig bedrijf, waar u van harte welkom bent!

Kom kijken! Kom proeven! U komt toch ook?