Landwinkel Sonneveld - Benthuizen

In Benthuizen vindt u Landwinkel Sonneveld van Jan en Mieke Sonneveld. Naast de Landwinkel runnen Jan en Mieke een kleinschalig fruitbedrijf en een schenkerij tussen de fruitbomen. Een bezoek aan Landwinkel Sonneveld is goed te combineren met een bezoek aan het naastgelegen recreatiegebied Bentwoud.

Vers fruit uit eigen boomgaard

Familie Sonneveld teelt appels, peren, kersen, pruimen en kersen die u natuurlijk in de Landwinkel kunt kopen! Juni is de maand dat de kersen geplukt worden, in juli zijn de pruimen aan de beurt en in september en oktober de appels en peren. Naast het fruit uit eigen boomgaard, vindt u een uitgebreid assortiment streekproducten in de schappen van collega-boeren uit heel Nederland!

En wist u dat Landwinkel Sonneveld ook fantastische cadeaupakketten samenstelt? Geschikt voor iedere gelegenheid – altijd leuk en lekker!

Kom zelf plukken!

In september worden er in de boomgaard van Landwinkel Sonneveld altijd weer de plukarrangementen georganiseerd. Komt u ook zelf uw appels plukken? Kinderen vinden het geweldig! Kijk op onze website bij beleving wanneer de plukdagen zijn en wat er dan allemaal te doen is.

Schenkerij – lekker lunchen midden in de boomgaard

Voor passanten of bezoekers van de Landwinkel is De Schenkerij het hele jaar open op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. U kunt dan midden in de boomgaard genieten van een heerlijke lunch, kop koffie met zelfgebakken appeltaart of lekkere pannekoeken! Of kom zitten in onze knusse binnenruimte. Bijvoorbeeld lekker warm bij de houtkachel. En laat u verrassen door onze uitgebreide High Tea.

Feesten en bruiloften

Voor groepen is De Schenkerij het gehele jaar open op afspraak met uitzondering van de zondag. Wist u dat u in De Schenkerij ook uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsborrel kunt organiseren? Dat is het gehele jaar mogelijk!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Let op! Per 01-01-2017 is onze straatnaam veranderd in Bentwoudlaan 2.

Bezoek onze website