Appelplukdag Jaarsveld

Zaterdag 15 september stellen wij ons fruitteeltbedrijf open voor publiek. Deze dag kunt u van 10.00 tot 16.00 uur appels en peren komen plukken in de boomgaard. Dit is de unieke kans om kennis te maken met de nieuwe oogst appels en peren! Met een pluktreintje wordt u op de plukbestemming gebracht. Daar zijn ervaren plukkers die u met vol enthousiasme uitleg zullen geven. Ook de imker is aanwezig met zijn bijen en honing.

Na de zelfpluk kunt u lekker nagenieten op ons terras. Geniet van een lekker bakje koffie of thee en appeltaart. De kinderen kunnen hun energie kwijt op het springkussen.

Voor de puzzelaars hebben we weer een letter-puzzelspeurtocht georganiseerd. Tijdens het ritje naar de plukbestemming kunt u speuren naar letters, maar ook in en rondom de winkel en op de plukbestemming kunt u zomaar letters tegenkomen. Puzzel mee en maak kans op leuke prijzen!

Of kijk even rond in onze Landwinkel met vers fruit, cadeaupakketten, streekproducten en boerenkaas. En niet te vergeten: de bak-producten om bijvoorbeeld en lekkere cake, taart of appelplaatkoek te kunnen maken van de zelfgeplukte appels! Daarnaast nog een leuke tip: probeer de appelschiller eens uit! Ideaal voor in de keuken. Schilt de appel, snijdt hem in plakjes en haalt tevens het klokhuis eruit. Verkrijgbaar in onze Landwinkel.

Kortom, een superleuk dagje uit voor jong en oud!!!

Meer info: www.fruitwaard.nl