Kerstpakketten inspiratie avond!

Bent u zich ook aan het oriënteren op kerstpakketten voor collega's en/of relaties? Kunt u nog wel wat inspiratie gebruiken? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden van streekproducten en boeren delicatessen? Dan is onze kerstpakketten inspiratie avond een avond die u niet mag missen. U bent van harte welkom op woensdag 22 november van 18.00 tot 21.00. Van plan om te komen? Voor ons prettig om te weten. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Op 22 november 2017 staat onze winkel vol met diverse kerstpakketten. Van € 5,00 tot € 75,00. Uiteraard helpen we u graag om samen een persoonlijk pakket vol lekkers samen te stellen. Bijvoorbeeld een persoonlijke kaart of etiket. Verder kunt u op deze avond genieten van diverse proeverijen. De inspiratie avond is doorlopend te bezoeken tussen 18.00 en 21.00.

Lukt het u niet om langs te komen? Bekijk de pakkettenpagina (zie de link). Uiteraard kunt u ook een afspraak maken, dit kan ook in de avond. Bel hiervoor met Wessel van Olst via 06-50215665.

Aanmeldformulier