Welkom bij Landwinkel Het Bijenhuis

Landwinkel Het Bijenhuis is dé honingspecialist met een heuse bijenbelevingscentrum in Wageningen. Wij hebben een ruime winkel met uitgebreid assortiment, productieruimten en een grote bijentuin met korven- en bijenstal. Daarmee zijn wij niet alleen een ontmoetingsplek, maar ook het grootste bijen belevingscentrum in Nederland! Speciaal voor onze klanten selecteren wij honingsoorten uit Nederland en het buitenland. Alle honing wordt met de grootste zorg verwerkt.

Hollandse honing

Naast de honing uit eigen imkerij, kopen wij ook in bij geselecteerde Nederlandse imkers. Imkers met passie voor bijen en oog voor kwaliteit. Door het geven van een FairPrice voor zijn/haar honing, is de imker in de gelegenheid te investeren in de bijen. Zo draagt de imker direct bij aan de bestuiving en dus voor een vergroting van de Nederlandse biodiversiteit, het welzijn van de honingbij en van de overige insecten.

Met de aankoop van onze echte Hollandse honing, draagt dus iedereen bij!

Wij nodigen u van harte uit om ons ruime assortiment te bekijken en om met een kop koffie aan te schuiven aan de koffietafel.