Welkom! Wordt ú de 100ste Landwinkel?

Het is bijna zover… in 2014 verwachten wij het magische getal van 100 Landwinkels te bereiken! We zijn er namelijk bijna…. Het wordt dus een feestelijk jaar!

Wordt ú de 100ste Landwinkel?

Als u nog twijfelde, aarzel dan niet langer en meld u aan!

Want aansluiten bij de coöperatie biedt u altijd al vele voordelen, maar u nu aansluiten helemaal! Het heugelijke feit van de 100ste Landwinkel zorgt voor veel extra publiciteit. Er worden ook extra veel promotie-activiteiten ontwikkeld om dit feit te vieren. Daar lift u als nieuw lid direct op mee!

Waarom Landwinkel?

Omdat door samenwerking voordelen worden gerealiseerd. Een paar voorbeelden?

  • U kunt een groot en uniek assortiment aanbieden aan uw klant
  • Kosten besparen door collectief inkopen en samenwerken
  • Centraal geregelde distributie
  • Gezamenlijke promotie
  • Uitwisselen van kennis met collega-ondernemers

Landwinkel – een coöperatie met een missie!

De leefbaarheid van het platteland vergroten. Dát is de missie van Landwinkel. En daar hebben wij de burger (consument) bij nodig! Die moet betrokken zijn bij en de waarde inzien van het landschap. De boerderij. En de producten die daar vandaan komen.

Landwinkel laat consumenten die waarde ervaren! Proeven! Ruiken! Hoe? Door het aanbieden van een breed assortiment ambachtelijke boerderij- en streekproducten in winkels op de boerderij. Door mensen weer vertrouwen te geven in producten die in de schappen liggen. Producten met een verhaal. Pure en eerlijke producten, van Nederlandse bodem! Dat is onze kracht. Daarin staan wij samen sterk.

Doet u mee?

Bel (06 13429639) of mail naar onze winkel- en verkoopbegeleider Silvia Klein Holte: silviakleinholte@landwinkel.nl – zij vertelt u alles wat u weten wilt!