Landwinkel Sonneveld - Benthuizen

In Benthuizen vindt u Landwinkel Sonneveld van Jan en Mieke Sonneveld. Naast de Landwinkel runnen Jan en Mieke een kleinschalig fruitbedrijf en een schenkerij tussen de fruitbomen. Op dit bedrijf worden kersen, pruimen, appels en peren geteeld. Een bezoek aan Landwinkel Sonneveld is goed te combineren met een bezoek aan het naastgelegen recreatiegebied Bentwoud.

Vers fruit uit eigen boomgaard

Familie Sonneveld teelt kersen, pruimen, appels en peren die u natuurlijk in de Landwinkel kunt kopen! Juni is de maand dat de kersen geplukt worden, in juli zijn de pruimen aan de beurt en in september de appels en de peren. Naast het fruit uit eigen boomgaard, vindt u een uitgebreid assortiment streekproducten in de schappen van collega-boeren uit heel Nederland!

En wist u dat Landwinkel Sonneveld ook fantastische cadeaupakketten samenstelt? Geschikt voor iedere gelegenheid – altijd leuk en lekker!

Kom zelf plukken!

In september worden er in de boomgaard van Landwinkel Sonneveld altijd weer de plukarrangementen georganiseerd. Komt u ook zelf uw appels en peren plukken? Kinderen vinden het geweldig!

Schenkerij – lekker lunchen midden in de boomgaard

Voor passanten of bezoekers van de Landwinkel is De Schenkerij open van april tot en met oktober op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 uur tot 17.00 uur. U kunt dan midden in de boomgaard genieten van een heerlijke lunch of een lekkere kop koffie met appeltaart!

Feesten en partijen

Voor groepen is De Schenkerij het gehele jaar open op afspraak met uitzondering van de zondag. Wist u dat u in De Schenkerij ook uw feesten en partijen kunt organiseren? Dat is het gehele jaar mogelijk!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Let op! Per 01-01-2017 is onze straatnaam veranderd in Bentwoudlaan 2.

Bezoek onze website