Landwinkel De Kleine Hope – Renswoude

In Renswoude, op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei vindt u Landwinkel De Kleine Hope van familie Van Ginkel. Vanuit de wijde omgeving weten velen Landwinkel De Kleine Hope al te vinden en komen regelmatig terug voor het ruime aanbod van zuivelproducten en zelfgemaakt boerenijs.

Zuivelproducten van eigen koeien

Op het bedrijf worden ongeveer 30 melkkoeien gehouden. ’s Zomers lopen de dieren lekker buiten, in de winter staan ze op stal. Ze worden twee keer per dag gemolken. Een deel van de melk wordt door de familie zelf verwerkt tot ijs, vla, yoghurt, boerengarde en slagroom. Dat gebeurt allemaal in de speciale bereidingsruimte die aan alle eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid voldoet! De resterende melk wordt aan de zuivelfabriek geleverd.

Naast de eigen zuivelproducten, vindt u in Landwinkel De Kleine Hope een uitgebreid assortiment van diverse streekproducten, zoals jam, scharrelroom, honing, diversen soorten cakemeel, vruchtensappen chocolade en een overheerlijke notenmix. Voor ieder wat wils!

Cadeaumanden en kerstpakketten

Ook voor gezellige cadeaumanden en fraaie kerstpakketten bent u bij Landwinkel De Kleine Hope aan het juiste adres. Al vanaf € 10,00 heeft u een leuk en heerlijk pakket!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.dekleinehope.nl