Landwinkel Fruitwaard – Jaarsveld

Aan de Oudeslootseweg nummer 3 wapperen de vrolijke Landwinkel-banniers van Landwinkel Fruitwaard. In een voormalige koelcel van het fruitbedrijf van familie Stigter is nu een gezellige Landwinkel ingericht, waar u naast fruit uit de eigen boomgaard ook vele andere ambachtelijk bereide streekproducten uit heel Nederland aantreft. Zodra u het erf oprijdt, ziet u al de twee openslaande deuren van de winkel!

Kersen spelen de hoofdrol

De boomgaard van Landwinkel de Fruitwaard vormt het kloppende hart van het bedrijf. Daar worden appels, peren en pruimen geteeld, maar de kersen spelen wel de hoofdrol.

Appelplukdag

Landwinkel Fruitwaard neemt ieder jaar in september deel aan de Landelijke Appelplukdag – een groot feest voor het hele gezin. U kunt zelf de boomgaard in om uw eigen appels te plukken. Naast de zelfpluk worden dan ook allerlei leuke extra activiteiten georganiseerd, zoals proeverijen, een springkussen, trampoline, boerenijs en vaak komen collega-boeren hun producten voorstellen en natuurlijk  kunt u deze dan ook lekker proeven!

Bent u moe van het plukken, dan kunt u even uitrusten op het terras.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!