Weten wat er speelt bij Landwinkel De Brink? Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel De Brink, Vries

Mooie producten, mooie mensen 

Is Landwinkel De Brink de mooiste van Drenthe? Het moet haast wel! Een bijzondere winkel, een speciale plek, een verrukkelijk assortiment, maar bovenal: een winkel van mooie mensen. Landwinkel De Brink wordt namelijk gerund door medewerkers en cliënten van Visio De Brink. De zorg voor de winkel en alle boerenproducten uit het assortiment levert zinvolle dagbesteding op. Als klant ben je hier koning. Je mag rekenen op topservice en een gastvrije ontvangst. Elke dag van de week.

Puur en lekker

Landwinkel De Brink is stoer en warm, met een verwenassortiment van bijzondere en unieke (streek)producten. Leuk en lekker om jezelf of gezin te verwennen, te krijgen of iemand cadeau te geven. Boerenkazen, sappen, siroop, jam, ouderwets snoepgoed, meel, worsten, mosterd, koeken, maar ook cadeaupakketten voor elk budget vind je hier. Voor ieder moment van de dag, voor elke – feestelijke – gelegenheid. Al het lekkers wordt exclusief ingekocht bij de Landwinkel Coöperatie.

Meer dan een bezoekje waard

Landwinkel De Brink is een boeren, boetiekachtige winkel op het terrein van Visio De Brink in Vries. De winkel is er voor bewoners, maar ook voor iedereen ‘van buiten’. Visio De Brink is een instelling voor  volwassenen met een verstandelijke en/of visuele beperking of andere beperkingen. Zij wonen, verdeeld over verschillende huizen met elk vier tot zes personen, op het terrein. Maar de wereld is groter! Om de connectie met ‘buiten’ te vergroten, het sociale netwerk van bewoners te verruimen en hun gevoel van eigenwaarde te voeden, stimuleert Visio De Brink zinvolle dagbesteding. In hun eigen Landwinkel doen bewoners écht mee. Soms valt alles op z’n plek!

Landwinkel De Brink ligt aan een gezellig pleintje waar je ook een kop koffie kunt drinken. Leuk is de kinderboerderij, een plek waar altijd iets te zien en te knuffelen is. Verder is op het terrein een moestuin, maar ook een speeltuin. Alles is rolstoeltoegankelijk en toegankelijk  voor kinderen en volwassenen met een visuele beperking.